Top 5 cartoane pentru invitatii de nunta deosebite

Top 5 cartoane pentru invitatii de nunta deosebite
Daca esti in cautare de carton pentru invitatii de nunta noi am realizat o selectie de cartoane si le-am adus in stoc pentru tine. Mai jos am realizat un mic exemplu de cartoane si cu ajutorul colegilor nostri de la WD Weddesign am expus diferite modele de invitatii de nunta realizate folosind aceste cartoane.

De ce tinem cont cand alegem carton pentru invitatii de nunta?


Pentru a alege cartonul potrivit invitatiei tale nu uita sa tii cont de greutatea acestuia, culoarea, tipul de textura si daca acesta este printabil cu laser sau inkjet.

Ce inseamna greutatea cartonului? 

Greutatea cartonului se masoara in g/mp (puteti gasi pe top scris si gsm), iar prin aceasta greutate se intelege cat este de gros cartonul. De exemplu, o coala de hartie „normala” pentru copiator are intre 80-90g/mp. Astfel, pentru a va face idee de grosimea cartonului il puteti compara cu o hartie normala. Pe site-ul nostru vei gasi cartoane intre 160g/mp si 330g/mp, cele mai subtiri le puteti folosi pentru realizarea plicurilor manuale sau a plicurilor de bani, in schimb pentru invitatiile de nunta ar fi ideal sa folositi un carton cu greutate intre 270-330g/mp.

De ce este importanta greutatea cartonului?


Atunci cand alegi cartonul pentru invitatii trebuie sa te asiguri ca acesta este suficient de gros pentru ca invitatiile tale sa arate calitatea. Pe langa acest aspect, noi ne-am lovit de problema tiparii cartonului, imprimanta trebuie sa fie suficient de performanta cat sa tipareasca cartonul gros, nu toate imprimantele pot printa o grosime mai mare de 300g/mp.

Carton invitatii nunta print laser sau inkjet


Un alt aspect important este posibilitatea printarii folosind tehnica laser sau inkjet, cartoanele sunt diferite si daca ele sunt specifice print-ului laser si le vei printa cu inkjet vei observa cum cerneala va curge si se va intinde pe hartie. Asa ca nu uita sa verifici daca acea hartie este potrivita imprimantei.

Mai jos am realizat un top 5 al celor mai cautate cartoane pentru invitatii de nunta


1. Invitatie de nunta din carton alb sidefat

Carton invitatii alb sidefat

2. Invitatie de nunta din carton alb texturat pentru invitatii nunta

carton alb texturat invitatii nunta

3. Carton invitatii nunta crem

carton crem pentru invitatii

4. Invitatie de nunta din carton albastru prafuit pentru invitatii nunta

Carton invitatii nunta albastru prafuit

5. Carton crem recilat pentru invitatii de nunta
 Carton crem reciclat

Speram ca toate aceste exemple de invitatii de nunta realizate din carton special pentru invitatii te-au inspirat si ai gasit cartonul potrivit invitatiei tale. Pe site-ul nostru vei gasi o colectie mult mai bogata in diferite grosimi si texturi.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!