De ce materiale ai nevoie pentru sigiliile de ceara?

De ce materiale ai nevoie pentru sigiliile de ceara?
Daca nu ai realizat pana acum sigilii de ceara si iti doresti sa faci primul tau sigiliu suntem aici sa te indrumam pentru a alege materialele potrivite unui sigiliu perfect.

Primul pas in realizarea sigiliilor de ceara este alegerea materialelor potrivite.

De ce materiale ai nevoie pentru sigilii de ceara?

Ceara pentru sigilii este un element important atunci cand vrei sa realizezi sigilii. In magazinul nostru gasesti ceara pentru sigilii hexagon sau batoane de ceara

batoane de ceara pentru sigilii                                   ceara hexagon pentru sigilii

Trebuie sa tii cont de numarul de sigilii pe care doresti sa il realizezi. Dintr-un baton de ceara vei obtine aproximativ 10 sigilii de ceara de dimensiun 2.5 cm, iar la ceara hexagon vei avea nevoie de 2,5 bilute pentru a realiza un sigiliu.

Dupa ce ai ales ceara pe care o doresti trebuie sa o topesti.

Daca optezi pentru ceara sub forme de batoane vei avea nevoie de un pistol cu temperatura scazuta pentru a topi batoanele de ceara. Un astfel de pistol va mentine temperatura constanta si nu va supraincalzi ceara. (Atunci cand ceara se supraincalzeste aceasta va avea bule de aer)

pistol pentru batoane ceara

In cazul in care doresti sa folosesti ceara hexagon va trebui sa te folosesti de o lingurita de ceara, un suport pentru lingurita si o lumanare tip pastila pentru a topi ceara.

Lingurita pentru topit ceara                                 suport pentru lingurita

Turnarea cerii incalzite se face pe un material antiaderent. Noi recomandam formele de silicon deoarece ceara nu se va lipi se acesta, se dezlipesc usor sigiliile si vei realiza rapid sigilii de ceara.

forma silicon pentru sigilii

De asemenea, vei avea nevoie de o stampila de alama cu mesajul dorit pe care sa o aplici peste ceara.
stampile sigilii de ceara

Iar secretul sigiliilor de ceara este GHEATA. Foloseste gheata pentru a raci stampila de ceara dupa realizarea a 3-4 sigilii. Nu uita sa stergi apa de pe ea inainte de a o aplica peste ceara. 

Speram ca ti-au fost utile aceste sfaturi si iti dorim SPOR LA SIGILIT!
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!